Caminada, Viladrau - Font de les Tres Roses

Caminada d'anar i tornar des de Viladrau a la Font de les Tres Roses, passant pel castanyer de les Nou Branques.

Itinerari:
1 Plaça Major de Viladrau. 2 Hostal Bofill. 3 Plaça de Dr. Carulla (Parc infantil). 4 Capella de la Pietat. 5 Hostal de la Gloria. 6 Font de Miquel. 7 Font del sot de Can Rosell. 8 Mas La Vila. 9 Castanyer de les Nou Branques. 10 Riera Major. 11 L'Aremany 12 Font de les tres Roses.

Distància aproximada anar i tornar: 8,580 km.
Dificultat de la caminada: Baixa, ja que passa per camins amples amb suaus pujades i baixades.
Portar botes adequades, roba d'abrigar, aigua, menjar, telèfon mòbil, mapa de la zona i càmera de fotos.
La Caminada es pot fer en qualsevol època de l'any, fins i tot amb una mica de neu.


La caminada comença a la plaça Major, heu de continuar pel carrer de Sant Marçal on passareu per davant de l'Hostal Bofill, després continuar pel carrer Torreventosa on passareu per davant de la plaça de Dr. Carulla (Parc infantil), capella de la Pietat i la font de Miquel.

Plaça de Dr. Carulla (Parc infantil).

Font de Miquel.

Continuar pel passeig Ramon Bofill fins arribar a la font del sot de can Rosell, una mica més endavant trobareu una cruïlla continuar pel camí de la Vila.

Font del sot de Can Rosell.

Continuar per la dreta pel camí que baixa suaument.

Mas La Vila.

Més endavant en la bifurcació continuar recte pel camí més ample fins arribar a veure el castanyer que sembla una cabana, està situat al marge esquerre del camí, després de fer fotos al castanyer heu de travessar la carretera i entrar a la castanyeda on es troba el Castanyer de les Nou Branques.

Castanyer de les Nou Branques.

Heu de continuar baixant fins al camí ample continuar per l'esquerra, una mica més endavant hi ha dues vifurcacions continuar per la dreta en les dues fins arribar a la riera Major.

Travessar la riera pel pont i continuar fins a la cruïlla de l'Aremany, es pot visitar la masia és molt antiga, tingueu en compte que entrareu en una finca privada. Un cop hagin donat un cop d'ull a la masia tornar al camí ample i travessar-lo, després continuar pel camí de la font, una miqueta més endavant trobaran dues bifurcacions continuar sempre per la dreta fins arribar al final del camí on trobareu la font.

Heu arribat a la Font de les Tres Roses i també al final de la ruta, ara només queda tornar a Viladrau pel mateix camí.

GPS    Latitud: 41º49'25"   Longitud: 2º23'33"
UTM (ETR S89)   E(X): 449557   N(Y): 4630366

Font de les tres Roses